Sisustuksen trendit 2019

Sisustuksen trendissä jonkin aikaa on ollut tärkeää käytännöllisyys, toimivuus ja luonnonmukaisuus. Uudet trendit suosivat lisäksi henkilökohtaisempaa sisustusta. Vuoden 2019 trendejä voi haistella sosiaalisen median kuvapalveluista, kuten Instagram ja Pinterest. Keräsimme listaa suosituista sisustuksen trendeistä.

Luonnonpuu

Puu luonnollisen näköisenä, ilman käsittelyä, on selkeässä nousussa.

Se antaa lämpöä sisätiloihin, lattioissa, seinissä, pöytätasoisssa, koriste-esineissä ja huonekaluissa. Valkeat keittiöt oli muotia usean vuoden ajan, nyt puu tekee paluuta keittiöissäkin. Lastulevy saa väistyä aidon puun tieltä.

Maanläheiset värit

Ei enää kylmiä ja steriilejä sävyjä, nyt värit ovat luonnomukaisia ja maanläheisiä.

Luonto kauneimmillaan tarjoaa upea väripaletin. Se voi olla muisto mummolan pihasta, tai syksyiseltä kävelyretkeltä, se on silti jotain niin omaa, ja jotain lainattua. Vuosi 2019 on luonnollisten värien kotiinpaluun vuosi.

Kasvit

Kasvit ovat olleet sisustuksen osa enemmänkin oman kiinnostuksen myötä, ei niinkään trendinä.

Luonnonmukaisuuden mukana myös kasvit tulevat tärkeäksi osaksi sisustusta. Tosiasiassa näyttäisi kasvien suosion kasvun tulevan luonnollisen vihreän värin suosion mukana. Mutta ennen kaikkea, nyt lisätään paljon kasveja sisustuksen koristeiksi. Unohtamatta vaaseja joissa niitä huoneeseen tuomme. Vuonna 2019 tulemme näkemään runsaasti teksturoituja lehtipuita terrakottapotissa.

Salvian vihreä

Jos yksi väri pitää nostaa nousevista väreistä yli muiden, niin se on salvian vihreä.

Pehmeä salvian vihreä luo tuoretta, luonnollista ja rentouttavaa tunnelmaa. Seinävärinä tämä väri luo lämpimän ja ympäröivän vaikutuksen. Sisustuskankaana tyylikkään ja rauhallisen tunnelman. Harmonisen seinän se viimeistelee verhoina. Täydellinen väri olo- ja makuuhuoneeseen.

Musta tehosteseinä

Musta on tehostevärien uusi valkoinen!

Vaikka valkoiset seinät tuovat kirkkautta ja valoa huoneeseen, musta seinä lisää kontrastia. Musta tuo esiin yksityiskohtia ja sisustuselementtejä, kuten valaisimen ja koriste-esineet. Yksinkertainen tapa tehdä valintasi mukaan tyylikäs, tai rohkeasti erottuva tehoste sisustukseen. Ja mitä ei voi piilottaa, sen voi tuoda voimakkaalla kontrastilla upeasti esiin.

Mielenkiintoinen katto

Katto ei ole ollut trendeissä mukana. Sitä ei vaan pidetä mielenkiintoisena.

Seiniin kiinnitetään aina huomiota, mutta vuonna 2019 erityistä huomiota saa katto. Erilaiset kattojen maalaukset, rakennelmat ja upotukset tulevat takaisin muotiin. Se on hauska tapa tehdä huoneesta todella mielenkiintoinen.