Elämisen uudet trendit

Elämisen trendit kehittyvät yhteiskunnan muutoksen mukana. Suunnittelijat luovat uusia tapoja liittyä uusiin ryhmiin, tavata uusia ihmisiä ja seurata ilmiöitä. Kulttuurit sekoittuvat ja maailmankuva laajenee.

HITAASTI ELÄMINEN

Elämme kiihkeästi. Muoti uusiutuu nopeasti. Syömme pikaruokaa. Olemme menettäneet oman rytmimme.

Hitaasti elämisen idea on lopettaa muiden rytmissä eläminen. Hidastaa vauhtia. Hengittää oikein. Irrottaa vääränlaiset yhteydet ja kytkeä uusia. Yhdistyä luontoon. Elää itselleen.

Sisustus sisältää materiaaleja, jotka herättävät tunteita, tekstuurit ovat karkeita ja reunat korkeita. Kaiken pitää olla ja tuntua todelliselta, sellaisenaan kuin se on.

Juomana upeasti ikääntynyt viini.

GLOBAALI FUUSIO

Olemme eristyksissä kodeissamme. Silti olemme yhteydessä maailman toiselle laidalle. Mikään matka ei ole liian pitkä yhteydenpitoon. Etsimme epätodennäköisiä yhteyksiä muihin ihmisiin ja ryhmiin, haemme yhteistä etua, ajamme yhteisiä tavoitteita, ja koemme olevamme osa jotain suurempaa yhteistöä. Kaikki tämä tapahtuu yksin ollessa kotona. Todellisen ja digitaalisen elämän rajat poistuvat, ne ovat yhtä elämän virtaa.

Yhteisöt ovat laajentumassa ja kasvamassa yhä monimuotoisemmiksi. Rajattomat digitaaliset sosiaaliset alustat auttavat meitä määrittämään identiteettimme uudelleen.

Sisustus sisältää etnisiä elementtejä, taidetta joka haastaa kulttuurisen olemuksemme. Sisustuksessa on kerrostettuja kankaita, korostettuja värejä ja linjat voivat olla epäselviä. Sisustus haastaa tajuntaa ymmärtämään sen monimuotoisuutta. Se on kuin kokonaan uusi tarina elämästä.

Juomana kanelitangolla maustettu tee.

URBAANI KONTRASTI

Meillä on pakkomielle terveydelle ja elinvoimaisuudelle. Elämme kauemmin, ja elämme nuorempana. Haluamme olla merkityksellisiä.

Kehitämme uutta, saaden vaikutteita eri sukupolvista ja eri näkökulmista. Elämme päivittäin usean sukupolven vuorovaikutuksessa – työpaikalla, kotona, kouluissa ja sosiaalisessa elämässämme. Sukupolvet yhdistyvät saumattomasti. Vanhat eivät enää vain opeta, vaan oppivat. Nuoret omaksuvat ja kuuntelevat. Yrittäminen on varovaista kokeilua suositumpaa. Virheitä juhlitaan, raaka epäonnistuminen on arkista, ja tavallinen muuttuu poikkeukselliseksi. Inspiraatioita saadaan kaikkialta elinympäristöstä. Ollaan tässä ja nyt, menossa kohti huomista.

Sisustuksessa sekoittuu oma näkemys ympäristön vaikutuksiin. Videotykki tuo syvyyttä videoiden virtaan, siitä on hyvä nauttia mummolan huopaan käärittynä. Kiikkutuoli toimii yhtä hyvin kuin hierova tv-tuoli. Esineet kertovat omasta ajastaan ja herättävät muistoja.

Juomana kuuma kaakao vaahtokarkeilla.